95,6% ΠΟΣΟΣΤΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΕ 289 ΑΤΟΜΑ)

Η σημαντικότερη δυσκολία που αντιμετωπίζει κάποιο άτομο όταν προσπαθεί να χάσει βάρος είναι να υιοθετήσει σωστές διατροφικές συνήθειες τις οποίες να διατηρήσει σε εύρος χρόνου. Η δυσκολία αυτή μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες όπως ορμονικές διαταραχές, κακή διάθεση-απουσία ευφορίας, υπερβολική όρεξη-λαιμαργία και «εξαρτήσεις»(γλυκά, αλκοόλ). Οι ορμονικές διαταραχές συχνά προκαλούν έλλειψη ευφορίας και κακή διάθεση κάνοντας τη προσπάθεια για απώλεια βάρους πολύ δυσκολότερη.

Οι συνεδρίες με τη μέθοδο LUXO® συμβάλλουν αποτελεσματικά στην επαναφορά της ορμονικής ισορροπίας στον οργανισμό με αποτέλεσμα τη βελτίωση της διάθεσης, της ευεξίας του ατόμου καθώς και τη μείωση της νευρικότητας που προκαλείται από τη προσπάθεια για αδυνάτισμα. Ως αποτέλεσμα  μειώνεται δραστικά το αίσθημα ανάγκης για σοκολάτα ή άλλα γλυκά. Επίσης η συνεδρίες με τη μέθοδο LUXO® δρουν στους μηχανισμούς μείωσης της όρεξης με αποτέλεσμα τη μείωση του αισθήματος της πείνας, της λαιμαργίας και της «εξάρτησης» από το φαγητό.

Έτσι είναι ευκολότερη η υιοθέτηση μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής

Επιπλέον η μέθοδος LUXO® βοηθάει στη σταθεροποίηση του αποτελέσματος καθώς και στη βελτίωση της λειτουργίας της πέψης.

Τα άτομα που υποστηρίζονται με τη μέθοδο μπορούν να χάνουν 2 – 5 κιλά το μήνα με μικρότερη προσπάθεια ενώ είναι πιο εφικτή και η διατήρησή τους.

ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ: Σε κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το CRO (Clinic Research office) INTERNATIONAL TEREO έδειξε ότι το 95,6% από τα άτομα που υποστηρίχθηκαν με τη μέθοδο δήλωσαν ικανοποιημένοι. Συγκεκριμένα σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ (σε 291 άτομα): Μείωση των επιπλέον κιλών: από 2 έως 20 κιλά

Αριθμός συνεδριών : 2-28 συνεδρίες

Ικανοποίηση των συμμετεχόντων στο τέλος της θεραπείας: 95,6%